Leerkrachten

Eline Brodelet (zaakvoerder / artistiek coördinator)

Door mijn liefde voor dans en kinderen begon ik in 2007 met het geven van ballet en modern jazz aan kinderen en (jong)volwassenen. Acht jaar later maakte ik van mijn passie mijn beroep en startte ik de dansschool ‘Danse d’Amélie’ op, genoemd naar mijn dochter.
Ondertussen zijn we actief op meerdere locaties in Oost-Vlaanderen en werk ik samen met een aantal lesgevers die vanuit dezelfde gedrevenheid kinderen en volwassenen graag zien openbloeien door beweging.

Shadi Artimani (modern jazz)

Zolang ze zich kan herinneren is ze verliefd op het dansen. Zelf is ze begonnen met klassiek ballet op 3-jarige leeftijd. Enkele jaren later heeft ze daar jazzdans aan toegevoegd. De passie werd zo groot, wat haar bewoog om op de middelbare school de opleiding DANS te volgen aan de kunsthumaniora MuDa te Gent. Daar heeft ze de kans gekregen om een all round opleiding te volgen, waardoor ze van vrij veel dansstijlen heeft kunnen proeven. 
Momenteel verdiept ze zich in paaldansen en hedendaagse dans, en geeft ze les op donderdagavond bij Danse d’Amélie.

Joyce Vandenabeele (modern jazz)

Joyce, 20 jaar jong, zette haar eerste danspasjes toen ze 5 jaar was. Sindsdien heeft ze de dansmicrobe te pakken. Ze begon met jazzballet en voegde daar later klassiek ballet en pointes aan toe. Sinds 2019 geeft ze op vrijdagavond modern jazz bij Danse d’Amélie. Het is haar passie om op een energieke manier haar gevoel voor dans door te geven aan kinderen.

Saho Souspression (hip hop)

Saho, van Franse origine, is een gerenommeerde internationale danser, gespecialiseerd in hip hop, house dance en pop & locking.
Sedert 1987 geeft hij hip hop een prominente plaats in zijn leven en inspireert hij dagelijks zowel jongeren als volwassenen.
Sedert 2005 wordt hij niet alleen gevraagd voor internationale dansstages; ook tournées in het binnen-en buitenland zijn hem niet vreemd.
In 2017 wint hij als kers op de taart de prijs voor beste straatartiest in de categorie dans.
Momenteel is hij coördinator van het “Red Bull Dance Your Style” evenement; een wereldwijde danscompetitie, georganiseerd in meer dan 50 landen.
Op maandag zal hij de lessen hip hop verzorgen bij Danse d’Amélie, waaronder ook het wedstrijdteam.