Corona 2020 – 2021 newsflash

Lieve ouders en dansers,

Aankomend schooljaar wordt een bijzonder jaar voor ons. Een dansschooljaar voorbereiden is in tijden van Corona geen evidente denkoefening. Toch hebben we zin om er voor te gaan en alle dansers een inspirerend jaar te bezorgen. Aangezien we ons moeten houden aan de maatregelen die door de overheid worden opgelegd, maak ik graag onderstaande afspraken met jullie omtrent de inschrijvingen 2020-2021.

De huidige coronamaatregelen bij Danse d’Amélie zien er uit als volgt:

  •  De danslessen voor kinderen tot en met 11 jaar blijven gewoon doorgaan.
  •  De danslessen voor kinderen vanaf 12 jaar hebben een limiet op het aantal leerlingen in de les. Bij interesse graag zo snel mogelijk inschrijven: volzet = volzet.
  •  Ouders/Begeleiders worden niet toegelaten in de dansstudio. De ouders mogen de kinderen wel zelf tot aan de studio brengen.

Via Danssport Vlaanderen word ik wekelijks op de hoogte gebracht van belangrijke aandachtspunten en/of aanpassingen. Indien nodig, zullen de maatregelen gedurende het schooljaar bijgestuurd worden.

Jullie kunnen zelf een kijkje nemen op de website van Danssport Vlaanderen.

Om het schooljaar vlot te laten verlopen, is het vereist een aantal belangrijke  voorbereidingen te treffen, maar dit kan pas zodra ik zicht heb op het aantal inschrijvingen. Mag ik daarom vragen om jezelf en/of jouw zoon/dochter reeds in te schrijven, indien dit nog niet zou gebeurd zijn.

Tenslotte gaan de uniformverkopen dit schooljaar niet door. Jullie kunnen het uniform aankopen via Freya Roossens: info@julie-en-juliette.be. Zij zal jullie de nodige info verschaffen.

Vriendelijke groeten,

Eline Brodelet & team